Ticketsysteem voor culturele activiteiten

Cultuurkaartje

Cultuurkaartje is een eigen product van 404web

TICKETSERVICE VOOR CULTURELE ORGANISATIES
Cultuurkaartje.nl is een betrouwbare en betaalbare ticketservice voor culturele organisaties. Wij zorgen ervoor dat niemand zich bezig hoeft te houden over de kaartverkoop voor evenementen. Hierdoor blijft er meer tijd over om na te denken over de inhoud, wat een prettige gedachte is.

HOE WERKT CULTUURKAARTJE.NL?
Cultuurkaartje.nl neemt al het werk rondom de kaartverkoop uit handen: klantvriendelijk voor bezoekers en handig voor organisaties. Cultuurkaartje.nl houdt zorgvuldig de voorraad beschikbare tickets bij en houdt bezoekers automatisch op de hoogte. Plaatsbewijzen kunnen via de mobiele telefoon worden gescand: betrouwbaar en makkelijk. Bovendien maakt Cultuurkaartje.nl het mogelijk om statistieken bij te houden en gerichte marketingacties op te zetten.

WAAROM KIEZEN VOOR CULTUURKAARTJE.NL?
Onze visie is dat kaartverkoop en gedoe niet te combineren zijn. Op een laagdrempelige en prettige manier wordt er service verleend aan bezoekers. Daarnaast zijn wij erop gericht om onze prijzen laag te houden. Culturele organisaties hoeven dus geen dure investeringen te doen om van ons systeem gebruik te kunnen maken. Een mooi evenement organiseren is voldoende en daar worden wij ook blij van.

Ga naar: Cultuurkaartje.nl

Meer weten? Neem dan contact op.